facebooktwiteer insta

Carregant
http://www.pilarmestres.cat/modules/mod_image_show_gk4/cache/ImatgesPortada.foto_campgk-is-88.pnglink
http://www.pilarmestres.cat/modules/mod_image_show_gk4/cache/ImatgesPortada.foto_barcelonagk-is-88.pnglink
http://www.pilarmestres.cat/modules/mod_image_show_gk4/cache/ImatgesPortada.foto_cotxesgk-is-88.pnglink
http://www.pilarmestres.cat/modules/mod_image_show_gk4/cache/ImatgesPortada.foto_hortgk-is-88.pnglink
http://www.pilarmestres.cat/modules/mod_image_show_gk4/cache/ImatgesPortada.foto_lletresgk-is-88.pnglink
http://www.pilarmestres.cat/modules/mod_image_show_gk4/cache/ImatgesPortada.foto_llumgk-is-88.pnglink
http://www.pilarmestres.cat/modules/mod_image_show_gk4/cache/ImatgesPortada.foto_microscopigk-is-88.pnglink
http://www.pilarmestres.cat/modules/mod_image_show_gk4/cache/ImatgesPortada.foto_molsagk-is-88.pnglink
http://www.pilarmestres.cat/modules/mod_image_show_gk4/cache/ImatgesPortada.foto_papergk-is-88.pnglink
http://www.pilarmestres.cat/modules/mod_image_show_gk4/cache/ImatgesPortada.foto_parvularigk-is-88.pnglink
http://www.pilarmestres.cat/modules/mod_image_show_gk4/cache/ImatgesPortada.foto_tallergk-is-88.pnglink
http://www.pilarmestres.cat/modules/mod_image_show_gk4/cache/ImatgesPortada.foto_entradagk-is-88.pnglink

Sharing English

Our English projects

Sharing English

Projecte  que té com a objectiu fomentar l'interès per la llengua anglesa. Pares, mares, familiars i amics, amb domini de la llengua, són convidats a l'escola a fer diverses activitats (xerrades, jocs, narració de contes...) A través d'aquestes col·laboracions els nens i nenes prenen als adults plurilingües com a model, es normalitza l'ús d'aquest llengua estrangera i se li dóna significat i valor. 

English day

Dia en el qual la llengua anglesa pren protagonisme i on totes les propostes que es plantegen a l'escola durant aquest dia són en anglès.  

eTwinning

We all have talents!

Projecte de col·laboració entre els nostres alumnes de sisè i alumnes d’una escola de Polònia que proposa el descobriment dels diferents talents indiviuduals. Aquest projecte es desenvolupa entorn de la idea que tots tenim aptituds i bones qualitats.

 Pen Pals

Projecte de col·laboració entre els nostres alumnes de cinquè i alumnes d’una escola de Turquia. Aquest projecte proposa l’intercanvi d’experiències i vivències personals entre alumnes a través del correu ordinari i del correu electrònic.

 

Què és l'eTwinning?

L’eTwinning és una acció educativa de la Comissió Europea dins del Programa d’Aprenentatge Permanent  i té per objectiu promoure i facilitar el contacte, l’intercanvi d’idees i el treball en col·laboració entre professors i alumnes de diferents  països a través de les TIC.

Per coordinar aquesta acció a tot Europa, eTwinning disposa d’un Servei Central de Suport a Brussel·les i un Servei Nacional de Suport (SNA) a cada país.  Participen, entre d’altres països: Alemanya, Àustria, Bulgària, Bèlgica, Xipre, Croàcia, Dinamarca, Eslovàquia, Eslovènia, Espanya, Estònia, Finlàndia, França, Grècia, Hongria, Irlanda, Islàndia, Itàlia, Letònia, Lituània, Luxemburg, Malta, Noruega, Països Baixos, Polònia, Portugal, Regne Unit, República Txeca, Romania, Suècia, Turquia.

Què és un projecte eTwinning?

Un projecte eTwinning és un treball de col·laboració entre dos o més centres escolars europeus de països diferents sobre un tema acordat prèviament. La col·laboració es porta a terme a través d’una plataforma a Internet i de l’ús d’altres eines TIC. Hi ha un ampli ventall de projectes, tant en les matèries i àrees treballades com a les persones participants. Així, podem trobar projectes en què està implicada una sola àrea o assignatura, diverses, tot el currículum, temes transversals, o també altres aspectes de la vida escolar, com a organització de biblioteques o organització de centres.  A partir d’aquí, eTwinning s’estructura al voltant de tres eixos fonamentals estretament relacionats: dimensió europea/ ús de les TIC/ treball en col·laboració.

 

 

 

 

                                  

logo