Imprimir aquesta pàgina

Preinscripció curs 2020-2021

 

 

 

DATES DE PREINSCRIPCIÓ!!!!!!


Del 13 al 22 de maig: Presentació de les sol·licituds.

 

Com a prevenció davant el coronavirus, es promou la preinscripció telemàtica, i el tràmit es podrà fer tot online, a través del portal preinscripcio.gencat.cat. S’elimina la necessitat de presentar la sol·licitud i la documentació en paper al centre, i queda substituïda per utilitzar el formulari telemàtic i enviar la documentació necessària -escanejada o fotografiada- mitjançant un correu a la bústia electrònica de l'escola: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 

Aquelles famílies que no disposeu dels mitjans per dur a terme el procediment telemàtic, i amb l’objectiu de garantir l’equitat, S'han previst uns dies per poder lliurar les vostres sol·licituds de forma presencial. Així, la preinscripció presencial estarà disponible a partir del 19 de maig i fins el 22 de maig inclòs. Per a fer-ho, caldrà demanar cita prèvia al centre trucant per telèfon o a través d’Internet, enviant un correu electrònic a l'adreça  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Per a més informació, podeu consultar la web: https://govern.cat/salapremsa/notes-premsa/385054/preinscripcio-escolar-leducacio-infantil-primaria-eso-sera-13-22-maig

 

Documentació necessària si feu la preinscripció de manera presencial:

  • Full de preinscripció (us el facilitarem en el centre si no el teniu).
  • Original i fotocòpia del llibre de família.
  • Original i fotocòpia de la TIS del nen/a.
  • Original i fotocòpies del DNI de l’alumne, si en té.
  • Original i fotocòpia del DNI, passaports o altres documents d’identitat del pare i mare o el tutor/a.
  • Certificat d’empadronament.

 

 

PORTES OBERTES 2020-2021

 

Us convidem a venir a conèixer la nostra escola el dia de portes obertes.

 

Dimecres 11 de març, farem una visita per tota l'escola a partir de les 15:00h, per poder veure tots els espais i la metodologia del centre.

 

A partir de les 17:00h farem una breu reunió per explicar el projecte educatiu de l'escola. 

 

Si no podeu venir a la jornada de portes obertes, no dubteu a trucar-nos i us atendre'm un altre dia.